Sorteer op:

Gsus industries

Gsus Industries is een Nederlands fashionmerk, dat zich kenmerkt door haar jonge uitstraling en frisse look op mode. Frisse kleuren en gave prints sieren de collecties. Modieus, eigentijds en een beetje eigenwijs zijn sleutelwoorden voor Gsus. De collectie van Gsus industries bestaat uit kleding voor mannen, vrouwen en ook voor kinderen. Het merk heeft winkels over de hele wereld: naast de Benelux heeft Gsus ook zelfstandige verkooppunten in Moskou, Dubai en Riga.

 

 

Een groot merk met een groot assortiment, dat is wat Gsus is. Voor mannen, vrouwen en voor kinderen heeft het merk een prachtige collectie met stoere jeans, gave shirts en mooie tops. De collecties zijn uitgebreid en Gsus heeft voor iedere stijl wel iets. Centraal in de kleding van Gsus staat fashion gecombineerd met stoerheid en eigentijdsheid.

 

Denim is het centrale aspect van Gsus, de denim van Gsus is van goede kwaliteit. Naast denim heeft Gsus veel mooie vesten, shirts, tops, jurkjes en rokjes. Voor mannen zijn er stoere vesten, mooie blazers en prachtige jeans en gewone broeken. 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )