Jouw muts matchen met een sjaal!

Bij een warme, fashionable muts hoort natuurlijk ook een heerlijk dikke, warme sjaal! Want niets is zo hip als je je muts matcht met een mooie, maar zeker warme, sjaal.


 
Ik vind dat persoonlijk altijd het mooist, als je je muts goed combineert met je sjaal. Dan is het een echte eenheid. Zelf match ik mijn muts en sjaal ook altijd met mijn schoenen. Ik draag vandaag bijvoorbeeld mijn grijze UGGs met een warm grijze kolsjaal.


Ook kan je je sjaal als een accessoire gebruiken als je bijvoorbeeld een jurkje aan hebt of gewoon een stoer jack. Staat altijd leuk en ontzettend hip! Mocht je je sjaal als accessoire willen dragen, laat je sjaal dan lekker nonchalant en losjes op je schouders hangen.

 
Met deze kou is het natuurlijk ook erg verstandig om een sjaal te dragen die je beschermt tegen de kou. Dan is een wollen sjaal erg comfortabel! En met dit weer en met het weer die nog komen gaat, is het slim als je er al vast eentje aanschaft. Mocht je nog een muts erbij willen halen, kijk dan snel even terug naar ons vorige blogje over lekkere warme mutsen!

 
Heb jij ook altijd je muts en sjaal met elkaar gematcht? Maak dan van jouw ultieme herfstlook een foto en upload hem op onze Facebookpagina. Wij zijn reuze benieuwd naar jouw herfststijl!


Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 19 oktober 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )