Lekkere warme mutsen!

Wat waaide het vandaag hard! Gelukkig is het nog niet zo heel koud, dus kunnen we nog zonder Eskimo pak over straat. Het klinkt misschien gek, maar ik kan niet wachten tot ik mijn mutsen weer uit de kast kan trekken. Lekker warm weliswaar, maar o zo fashionable! Heerlijke mutsen die een klein beetje oversized zijn (van die prachtige beaniemutsen), lekker over je oren getrokken of juist achterop je hoofd, felgekleurd of basic zwart of wit.

 

De winkels liggen vol met mutsen, want dat zijn de echte musthaves van deze winter. Gebreide mutsen met kabels of juist zonder kabels, het maakt allemaal niet uit: mutsen zijn HOT! (letterlijk) Ik heb alle toffe mutsen voor je op een rijtje gezet, zodat je precies weet wat hip is.

 

 

 

Een muts is iets heel persoonlijks, het moet daarom ook passen bij je persoonlijkheid. Ga dus voor een muts die jij te gek vindt. Kies een kleur die bij je huid past qua kleur, maar kijk ook naar de vorm van de muts: staat hij bij de vorm van je hoofd? Check? Dan heb jij de perfecte muts te pakken!

 

 

Welke muts staat jou het beste? Of welke vind je gewoon ongelofelijk leuk? Laat het ons weten via Facebook.com/kinderkledingonline.nl. 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )