Donderdag Pakjesavond!

Nog twee daagjes en dan is het al zover: Pakjesavond! Heb jij nog wensen op je verlanglijstje staan voor Sinterklaas? Sinterklaas is natuurlijk razend druk en heeft morgen nog maar één dagje om te winkelen voor al zijn kinderen. Gelukkig is er voor Sint een extra koopavondje, zodat hij nog vliegensvlug de cadeautjes binnen kan halen!



Maar ook jij kunt Sinterklaas een handje helpen. Kruip samen met je ouders achter de laptop en help Sint een handje door op internet cadeautjes uit te zoeken. Zo kan Sint morgen een dagje iets rustiger aan doen. En omdat jij hem zo goed hebt geholpen, krijg je van Sinterklaas vast een grote verrassing in de zak!


Heb jij wat moois gezien op deze website? Hier vind je de nieuwste trendy kleding van de laatste mode. Je vindt hier stoere shirts met een gave print, feestelijke jurken voor de meiden (want Pakjesavond is natuurlijk één groot feest!), mooie schoenen, heerlijk warme pyjama’s en nog veel meer! Kom gauw een kijkje nemen en trek je mama en papa bij de mouw, zodat zij samen met jou (online) kunnen winkelen!



 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )