De Winter Musthave van dit jaar

Eén van de wintermusthaves van dit jaar is de hoofdband. Veel beroemdheden zijn er al mee gespot. En dat is niets meer dan logisch, want met een hoofdband kom jij fashionable de winter door! Het staat hartstikke stoer en is daarnaast lekker warm. Het is daarom de perfecte accessoire bij jouw nieuwe winterjas en winteroutfit!


Ik ben zelf geïnspireerd geraakt door Yolanthe Cabau - Sneijder. Deze prachtige actrice, model, designer en fashionista postte onlangs prachtige foto's op haar Instagram pagina, dat ik het web doorzocht naar nog meer hoofdbanden. En ja, het is in veel blogs beschreven: de hoofdband is ultra hip!

 


Natuurlijk kun je ook er voor kiezen om oorwarmers te dragen, staat ook altijd hartstikke schattig. Maar ga je voor een frisse en stoere look? Dan is altijd de tijdloze muts perfect. Veel stoere straatjongens of gave hiphop dansgirls vinden de muts de accessoire bij hun outfit. Voor de mooiste mutsen op Kinderkledingonline ga dan naar deze blog over mutsen.


Waarvoor kies jij? De nieuwe trend de hoofdband of ga je voor de mutsen die eigenlijk elk jaar wel hip zijn? Wij van Kinderkledingonline zijn erg benieuwd. Laat het ons weten op onze Facebookpagina en upload een foto met jouw mooiste hoofdaccessoire!


Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zondag 3 november 2013   Bron: /yolanthecabau.com/get-the-look/sunday-funday
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )