De leukste laarzen

Laarzen zijn er in allerlei soorten en maten: groot, klein, lang, kort. Maar ook in allerlei kleuren. Dat maakt het kiezen van de perfecte laars ontzettend moeilijk, maar ook onwijs leuk! Om je een beetje op weg te helpen, heb ik de allerleukste laarzen voor deze winter op een rijtje gezet. De vijf allerleukste laarsjes met de mooiste kleuren, details en materialen.

 

 

Laarzen in de winter zijn niet alleen belangrijk om er goed uit te zien, het is ook belangrijk dat je voeten de juiste steun krijgen. Helemaal als je voeten nog in de groei zijn. Kies daarom schoenen met voldoende steun, laarzen die stevig aanvoelen en goed aangesloten zitten. Qua materiaal heb ik persoonlijk een voorkeur voor echt leer. Leer houdt namelijk de wind en de regen goed tegen en zorgt er daarmee voor dat je voeten niet koud of nat worden.

 

Een ander belangrijk punt waar je goed over na moet denken heeft mijn moeder mij geleerd. Ze zei altijd: ‘in leren laarzen krijg je niet zo snel zweetvoeten!’ en ze had nog gelijk ook. Leer zorgt ervoor dat je voeten voldoende kunnen ademen en je dus minder snel last van zweetvoeten krijgt. Maar, vind je nu net die ene perfecte laars en is deze van kunststof? Dan zou ik er niet te moeilijk over doen. De perfecte laars vind je namelijk niet zo snel! 

 

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 13 november 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )