Sorteer op:

Babyface Kinderkleding

Kleertjes voor de allerkleinsten

Babyface brengt in haar collecties kleertjes voor de allerkleinsten uit. Een goede reden om deze eens te bekijken, want naast dat de jasjes, shirtjes, truitjes en broekjes heel leuk zijn voor uw eigen baby zijn ze ook heel leuk als origineel kraamcadeau.
 
Zoals u gewend bent van Babyface zijn er ook in deze collectie lekkere, zachte stofjes gebruikt voor de kleintjes. De kleertjes voor de nieuwsgierige jongens en meisjes zijn beschikbaar in de maten 62 tot en met 86, zodat u baby’s van twee maanden en peuters tot en met anderhalf jaar in Babyface kunt hullen. 
 

Kwalitatief verantwoord

Ook goede vriendinnen die net bevallen zijn zullen een Babyface als cadeautje erg waarderen. Want of het nou om vrolijke body’s of schattige trappelzaksetjes gaat, Babyface biedt kwalitatief gezien geweldige kleding. De outfits voor de dreumesjes variëren tussen lief en stoer met een knipoog naar de mode voor ‘grote mensen’. 
 

Bewegingsvrijheid

De kleertjes van Babyface zijn gemaakt om kleintjes te laten doen wat ze willen doen. Om ze te laten ontdekken. Om ze lekker te laten spelen en om op te groeien zonder zorgen. Daarom zitten de kleertjes van Babyface nooit te strak en geven ze de kleine wereldburgertjes de vrijheid om veel te bewegen. 
 
Babyface kleding is te koop in de winkels van Heerenveen en Enter. Mochten deze winkels nou niet naast uw deur liggen, dan biedt Babyface ook een andere oplossing. Het tedere merk kan namelijk snel en makkelijk online besteld worden. Dit kan bijvoorbeeld bij de websites van Woods, Kinderkleding te koop, HappyBee, Zoem Kids, Liever & Stoer en Picobello. Zo kunt u uw dreumes in de gaten houden terwijl u de leukste kleertjes op de computer uitzoekt. Daarna kunnen jullie samen knus op de bank wachten op de levering.
 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )