baby jeans

Baby jongens slimfit jeans van het merk Babyface. Dit model heeft een verstelbare taille met riemlussen en sluit met een rits en een knoop. Op de voorkant zitten 2 steekzakken en op de achterkant 2 opgestikte zakken.
Kleur Blauw
Levertijd direct leverbaar

Wehkamp is een van de grootste online warenhuizen in Nederland. Ze hebben dan ook een grote collectie Kinderkleding. Naast de eigen collectie van Wehkamp voeren ze ook de kinderkleding collectie van Esprit, Cars, Name-it, Salty dog en is alle C&A kinderkleding via Wehkamp te verkrijgen. Dus of je op zoek bent naar Merkkleding of andere leuke kleding, bij Wehkamp vind je het allemaal!

Gemiddelde levertijd 1 - 2 werkdagen
Bezorgkosten € 4,95
Levering PostNL (TNT Post), DHL Servicepunt
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, acceptgiro, in termijnen
 

Babyface, oftewel BFC, is een eigenzinnig merk met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding Het heeft een fantastisch eigen merkbeeld. De kleding is verkrijgbaar in maat 44 tot en met 104. Babyface staat voor eigenwijs en eigenzinnig. Voor de kleintjes heeft Babyface een lieve en zachte uitstraling om naar de grotere maten toe steeds een tikkeltje meer eigenwijs te worden. De collectie van Babyface is onderling erg goed te combineren.
 

Nieuws: Top 3 T-shirts

Ook al gaat het deze week een beetje regenen, het mooie weer komt er aan! Volgende week wordt het maandag en dinsdag zelfs 20 graden. Als het zonnetje schijnt, is het heerlijk om in een T-shirt rond te lopen! En niet alleen met warm weer is een T-shirt ideaal, een T-shirt vind ik één van de handigste kledingitems ooit.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )