Sorteer op:

Boxpak jongens

Voor wie er geen verstand van heeft, is een romper , een kruippakje, een speelpakje en een boxpak allemaal hetzelfde. Maar dat is toch echt niet zo. Een boxpak wordt echt gebruikt als bovenkleding. Veelal heeft een boxpak lange pijpen met voetjes eraan, maar er zijn ook uitzonderingen hierin. Een romper wordt meer gezien als onderkleding en heeft meestal geen pijpjes. Als de romper al pijpjes heeft zijn ze vaak heel kort.  

De woorden kruippakje en speelpakje worden nogal eens door elkaar gebruikt. In principe zijn het allebei andere benamingen voor boxpakken, maar het kunnen ook rompers met pijpjes zijn.

 

 

Modellen boxpakken

 

De meest traditionele boxpak is het eendelige velours pakje met lange pijpjes en voeten. Al dan niet met lange of korte mouwen of zelfs zonder mouwen. Tegenwoordig zijn er ook boxpakjes van tricot of andere stoffen, want vooral in de zomer is het fijn als de stof wel een beetje luchtig is.  

 

In principe heeft een boxpak geen drukknoopjes in het kruis, waardoor verschonen van een luier wat lastiger is. Mede daardoor komen er wel steeds meer boxpakken met drukknoopjes. Een boxpak kan uitgevoerd zijn met een polokraagje of een capuchon en sommige hebben zelfs (sier)zakjes.

 

 

Een boxpak wordt vaak gekozen als kraamcadeau, omdat ze altijd wel van pas komen en ze vaak heel schattig zijn. Naast de tweedelige setjes wordt de boxpak het meeste cadeau gedaan door kraambezoek.

 

 

Ook op zoek naar een leuk kraamcadeau, maar heeft u het niet kunnen vinden tussen de boxpakjes? Kijk dan eens bij de baby jongen rompertjes of de babysetjes voor jongen.

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: HEMA nu op Kinderkledingonline.nl!

HEMA, de oer-Hollandse winkelketen, wie kent het niet? HEMA heeft de beste producten voor het dagelijks leven, die een geheel eigen HEMA draai hebben, en dit tegen fijne lage prijzen. En vanaf nu zijn deze leuke producten ook via onze site verkrijgbaar!

Nieuws: Lever oude kinderkleding in

Uw kinderen groeien als kool. Die mooie jeans die u afgelopen jaar voor dochter- of zoonlief heeft gekocht, past waarschijnlijk allang niet meer. Gooi de kleding niet weg! Het Deense kinderkledingmerk Name it organiseert nu namelijk een kledingdonatie.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )