Sorteer op:

Baby Jas

Op zoek naar een baby jas voor jongens, dan bent u bij Kinderkledingonline.nl op het juiste adres.

Nieuws: Winterse Weer: Tijd voor Winterjassen

 Wat een weekend! Hebben jullie ook zo genoten van het Sinterklaasfeest, alle cadeautjes, de vele gedichten, de chocoladeletters en al het marsepein? Heerlijk met familie en vrienden pakjesavond vieren voor de openhaard en vol verwachting hopen op het cadeau die jij al zo lang wilt! Binnen was het zeker lekker warm, maar als je zoals Piet de hele dag buiten in de weer bent, is het toch wel erg frisjes! Het winterse weer is aangebroken. Hebben jullie allemaal al een heerlijk, warme winterjas aangeschaft? Voor jou hebben wij hieronder de állerleukste winterjassen geselecteerd.

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: HEMA nu op Kinderkledingonline.nl!

HEMA, de oer-Hollandse winkelketen, wie kent het niet? HEMA heeft de beste producten voor het dagelijks leven, die een geheel eigen HEMA draai hebben, en dit tegen fijne lage prijzen. En vanaf nu zijn deze leuke producten ook via onze site verkrijgbaar!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )