Sorteer op:

Babysokjes jongen

Babysokjes voor jongens in allerlei stoere kleuren vindt je op Kinderkledingonline.nl! Binnenkort vindt u hierover meer informatie.

Nieuws: Meer dan warmhouders

Sokken, wat valt daar nou over te zeggen? We hebben ze nodig om warme voeten te houden? Beslist waar, maar het zijn ook nog eens geweldige accessoires! Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog en van heel kort, de nieuwe sneakersokken, tot heel lang, de kniekousen. Effen, streepjes, stipjes, ruitjes, met allerlei aparte printjes, tekst, poppetjes en met strikjes. Bovendien zijn sokken er van allerlei verschillende stoffen, zoals badstof, jersey of gewoon katoen. Fijn omdat verschillende jaargetijden ook verschillende sokken vragen, lekker warm in de winter, koel en absorberend in de zomer. Maar wat u ook zoekt, op Kinderkledingonline.nl vindt u beslist de leukste sokken voor uw kind!

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Disney World!

Welk kind droomt er nou niet van om ooit naar Disneyland Parijs te gaan? Alle Disney prinsessen ontmoeten en natuurlijk, niet te vergeten, Mickey Mouse en zijn vrienden! Het kasteel van Doornroosje bekijken, vliegen in het schip van Kapitein Haak, kijken naar de Disney Parade, waar je Simba ziet, Tinkerbell, Assepoester en prins Erik! En 's avonds de dag gezellig afronden met een prachtige lichtshow.

 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )