Sorteer op:

Korte broek baby jongens

Weet jij soms ook van gekkigheid niet meer wat je je jongensbaby aan moet trekken met het warme weer? Wij kunnen je vertellen dat je kindje het prima naar zijn zin zal hebben in een leuke korte broek voor baby’s. Want een korte broek is lekker luchtig zodat een baby niet zo snel plakbeentjes krijgt of het in z’n geheel te warm krijgt. En dat is wel zo prettig.

Korte broek met print

Het leuke is dat de korte broekjes die er tegenwoordig voor baby’s zijn er bijna net zo uit zien al de ‘volwassen’ versies. Zo zijn sommige prints erg schattig, maar kun je met hetzelfde gemak een short met een stoere print aanschaffen voor je jochie. Van strakke effen kleuren en nette ruitjes tot volledig volgeprinte bonte afbeeldingen, je vindt werkelijk alles op het gebied van korte broeken voor baby’s. Het is maar net wat je wilt hebben. Soms is het zelfs zo dat je ze in een leuke combo kunt aanschaffen. Zo kunnen pappa en de jonge spruit geheel in stijl de boer op. Erg leuk voor op de camping of aan het strand natuurlijk.

 

 

Lekker in de kleren

Een fraaie korte broek is meteen een mooi statement: dit kindje weet nu al wat hij wil. Zeker als je er ook nog een mooi shirtje bij haalt dat er goed mee matcht. Want designers hebben het ook door; een baby mag zeker goed voor de dag komen. Daarom denk je natuurlijk niet alleen aan een shirtje en broekje, maar zorg je ook voor de juiste accessoires. Niet alleen een leuke bezigheid. Een babyjongen die lekker in de kleren zit - en daar draagt een korte broek voor babyjongens zeker aan bij - die voelt zich beter. En dat heeft weer een positief effect op papa en mama.
 

Nieuws: OP=OP

Je ziet het nu overal, de kortingen springen uit de winkels! Je moet dus snel zijn voordat alles weg is. Maar heb je geen tijd of puf om naar de winkel te gaan om dan de hele stad door te moeten, waardoor je hele dag kwijt bent met winkelen? Kijk dan snel op kinderkledingonline.nl, hier zie je alle leuke collecties verzameld op één site! 

 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: HEMA nu op Kinderkledingonline.nl!

HEMA, de oer-Hollandse winkelketen, wie kent het niet? HEMA heeft de beste producten voor het dagelijks leven, die een geheel eigen HEMA draai hebben, en dit tegen fijne lage prijzen. En vanaf nu zijn deze leuke producten ook via onze site verkrijgbaar!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )