Blazer

Tommy Hilfiger IkatHippe blazer met reverskraag en knoopsluiting in een poplin. Op de voorkant twee paspelzakkenen de binnenkant is, voor de helft, gevoerd met een contrastkleurige poplin.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

Tommy Hilfiger, een merk met stijlvolle outfits voor kinderen, dames en heren. Wil je kleding met een superieure styling, kwaliteit en comfort, dan kies je voor Tommy Hilfiger. De mode collectie voor kinderen wordt onderverdeeld in drie categorieën: baby’s, kleine kinderen ( 1 – 7 jaar) en kinderen (8 – 16 jaar). Of u nu jassen, t-shirts, broeken, blouses, ondergoed of badmode en schoenen zoekt, ze hebben geen heel uitgebreid assortiment, maar met het goede aanbod dat ze tonen, kunt u een complete prachtige outfit voor uw zoon of dochter uitzoeken.
 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )