T-shirt lange mouw

Hip T-shirt met ronde hals en lange vleermuismouw in een linnen. Op de voorkant een grote verwassen print en de uiteinden hebben een rafel-effect.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

Dit Nederlandse merk bestaat pas sinds 1999. Het merk doet in die korte tijd toch al serieus mee in de mode industrie. Bengh is een merk speciaal gericht op meisjes. Zoekt u voor uw dochter kleurrijke kleding welke gemaakt is van kwaliteitsstoffen en ook nog eens voorzien is van verrassende details? Dan ontkomt u niet aan het merk Bengh. Het assortiment van Bengh is zodanig groot dat u voor uw dochter meerdere kledingstukken kunt combineren en haar er iedere keer weer anders uit kunt laten zien. Naast Bengh wordt het exclusieve jongenslabel BOR*Z gevoerd.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )