T-shirt korte mouw

Barbara Farber T-shirt met ronde hals en korte vleermuismouw voor meisjes in de kleur wit. Dit soepele T-shirt van Barbara Farber, uit de collectie zomer 2015, is gemaakt van 100% viscose en verkrijgbaar in de maten 104 t/m 170-176. Op de voorkant een print met de tekst LOVE THE SUMMER versierd met kleine studs.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

Barbara Farber is een merk voor kleine chique dametjes. Het designteam volgt de catwalk op de voet en dit kun je ook zien aan de meisjes kleding. Barbara Farber heeft een geheel eigen look met een glamoureus randje. De kleding van Barbara Farber is uitermate geschikt voor feesten en partijen, maar volgt ook met de jeans lijn de meer stoerdere meisjes. De onderstukken vallen ruim in de maat en de bovenstukken vallen iets ruim in de maat. Barbara farber is te verkrijgen van maat 50 tot en met 164.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )