T-shirt korte mouw

Supertrash Tama, T-shirt met ronde hals en korte mouw voor meisjes in de kleur groen. Dit tricot T-shirt van Supertrash, uit de collectie zomer 2015, is gemaakt van katoen en elastan en verkrijgbaar in de maten 128 t/m 176. Op de voorkant een grote rubber print en onderaan een knoopsluiting.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

Supertrash is een trots van Nederlandse bodem. Het merk is opgericht door een vrouw met ambitie. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een internationaal én toonaangevend modemerk voor dames en meisjes. Nadat de collectie voor dames een groot succes bleek te zijn is Supertrash ook meisjeskleding gaan produceren en verkopen. Deze kleding is net zo leuk als dameskleding, maar dan voor de allerkleinsten. Bij Supertrash telt elk detail. 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )