Ugg Libbie bootie met rits

UGG Australia komt ieder seizoen weer met een toffe collectie kinderschoenen die een duidelijke UGG uitstraling hebben, maar net weer even anders dan anders zijn. Deze lieve roze UGG Libbie boots voor meisjes zijn gemaakt van suède met een schattig strikje aan de zijkant. De laarsjes hebben een fleece voering met een stukje leer bij de hiel. Het voetbed is gemaakt van heerlijk zachte sheepskin, die er voor zorgt dat de kinder voetjes lekker warm blijven. Dankzij de ritssluiting kun je de schoentjes heel gemakkelijk aan en uit trekken. Deze UGG's vallen groot en ietwat breed, we adviseren een ....
Kleur Roze
Materiaal Leer
Levertijd Werkdagen voor 20.00 besteld, volgende dag in huis

Gemiddelde levertijd Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis
Bezorgkosten €3,95 (en boven de €40,- aan bestedingen gratis)
Levering PostNL
Kosten retourzending Gratis
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, VISA, MasterCard, Maestro, Mister Cash en Giro Pay
 

UGG is één van de populairste schoenenmerken van dit moment. Welke kind en zelfs, welke ouder, wil nou geen UGG schoenen? Het merk UGG is bekend geworden om zijn laarzen, ook wel bekend onder de naam Uggs. Het zijn unisex laarzen van schapenvacht. Heerlijk warm en het zit erg lekker! Het merk is opgericht in het jaar 1925 in Australië en is nu een groot internationaal merk. Na de populaire laarzen zijn er nog veel meer varianten gemaakt: enkellaarsjes, laarzen met studs, laarzen met grote knopen, allemaal verschillende kleuren, rimpjes op de schoenen, laarsjes met glitters en noem maar op! Toch blijven de bruine/beige laarzen het populairst en gaan als warme croissantjes over de toonbank. In onze webshop kunt u al de verschillende en razend populaire Uggs vinden!

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )