Sneakers laag

Unisa Double, sneakers met klittenbandsluiting voor meisjes. Deze coole sneakers, uit de collectie zomer 2015, zijn gemaakt van leer met suède. Draag ze onder een mooie jeans! Verkrijgbaar in de maten 35 t/m 38. De sneakers hebben een glitter print en een uitneembare binnenzool. De binnenkant is gevoerd met leer en de rubberen zool heeft een anti-slip laag.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

Unisa is een van oorsprong Spaans bedrijf voor de prachtige maar ook comfortabele schoenen voor vrouwen en meisjes. Het merk heeft zich uitgebreid naar het buitenland en is dus een internationaal bedrijf geworden. De schoenen worden gekenmerkt door het prachtige design maar ook door de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal dat gebruikt wordt. Het merk is modieus en de collecties zijn aangepast op de moderne vrouw en haar levensstijl. De prachtige kinderschoenen zijn comfortabel en goed voor de kleine voetjes, zodat deze optimaal groeien. Ook de kindermodellen worden gekenmerkt door de prachtige materialen van hoge kwaliteit en de mooie uitstraling. 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )