Converse All Stars lage sneaker kids Roze ALL01

Roze lage All Stars OX sneaker van Converse. Converse, hét merk voor iedereen die houdt van een sportieve en creatieve look. De zeer bekende sneakers van Converse kwamen al in 1917 voor het eerst op de markt in de Verenigde Staten. Ze waren meteen populair en nog steeds zijn ze niet uit het straatbeeld weg te denken. Stoute Schoenen heeft elk seizoen een uitgebreide collectie Converse sneakers voor kids. Koop jouw Converse All Stars kindersneakers online bij Stoute Schoenen ©.
Kleur Blauw, Grijs, Roze, Wit
Materiaal Linnen / Canvas
Levertijd 2 dagen

Stoute Schoenen.nl is het leukste adres voor dames- en kinderschoenen, met winkels in Hilversum en Weesp. Bij Stoute Schoenen vindt u altijd de nieuwste trends van de beste merken, zoals Geox, Reef, Timberland, Eve & Adam en nog vele andere merken. De webshop is duidelijk ingericht en u kunt gemakkelijk sorteren op soort, prijs, merk, maat, kleur en zelfs op materiaal.


Uw bestelling wordt gratis bij u thuis geleverd door TNT Post, dus u heeft er geen omkijken naar.

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 0,00
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Nee
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn Binnen 7 werkdagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard
 

Converse is een Amerikaans sneakermerk en heeft een lange historie op het gebied van sport- en footwear. Echter, naast de bekende Converse "Allstar" schoenen zijn ze nu ook actief in de kledingbranche. Zoals u wellicht verwacht, gaat het hier om sportieve kleding van een goede kwaliteit. De kledinglijn van Converse is beschikbaar van maat 92 tot en met maat 176. De Converse "Allstar" schoenen zijn al beschikbaar voor de allerkleinsten vanaf maat 17 tot aan de maten voor tieners, maat 40.

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )