Zwembroek

Hippe boardshort met brede elastische boord in de taille in een microfiber. Op de linker voorkant een kleine print met de tekst ONEILL en rechts achter een paspelzak. De stof is ideaal voor in het water omdat deze snel droogt. Deze boardshort heeft geen binnenbroekje.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

De kledinglijn O’Neill werd in 1952 opgericht door Jack O’Neill, gepassioneerd surfer uit Californië. O’Neill staat voor stoer, durf en lef. De kleding van dit merk is gericht op surfen, snowboarden en lifestyle. En dat zie je overal in terug, want de hippe kleding bevat vaak elementen van zon, zee en strand. Dat geldt ook voor de kinderkleding. De collectie voor kinderen is overigens zeer uitgebreid: van coole shirts tot warme sweaters en van zomerse jurken tot stoere jassen

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )