Rags Industry Riem

Rags Industry Riem
Kleur Rood
Materiaal Diverse

De webshop Kinderkleding Te Koop.nl is ontstaan uit de succesvolle winkel 't Elfje In Tilburg. Deze winkel bestaat al 20 jaar en veel van hun klanten waren zo enthousiast over de collectie dat klanten van ver weg steeds vaker vroegen of er de mogelijkheid was om via internet te bestellen. Sinds 2007 heeft u dan ook de mogelijkheid om online kleding te bestellen via Kinderkleding Te Koop.nl. Kinderkleding Te Koop.nl biedt baby-, kinder- en feestkleding aan in de maten 50 tot en met 176. Ze voeren 110 topmerken en hebben daarmee één van de uitgebreidste webshops in Nederland.


Bestellen bij Kinderkleding Te Koop.nl is heel makkelijk en je krijgt alles gratis thuisbezorgd!  En als u vóór 16.00 uur besteld, heeft u de bestelling de volgende werkdag al in huis!

Gemiddelde levertijd 1 - 3 werkdagen
Bezorgkosten € 0,00 (nieuwe collectie)
Levering Selektvracht
Track & Trace Ja
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn Binnen 7 dagen
Betaalmethoden iDEAL, PayPal, creditcard, onder rembours, overboeking, acceptgiro, tegoedbon
 

Het stoere streetwear merk voor tieners! Rags Industry is een Amsterdams merk, die zoals ze zelf zeggen, drie ingrediënten kent. Free Expression, Attitude en Style. Dus herkent u uw tiener ook in deze ingrediënten, dan is het zeker de moeite waard de collectie tienerkleding, welke leverbaar is van maat 128 tot en met maat 176, te bekijken.

Nieuws: Top 3 T-shirts

Ook al gaat het deze week een beetje regenen, het mooie weer komt er aan! Volgende week wordt het maandag en dinsdag zelfs 20 graden. Als het zonnetje schijnt, is het heerlijk om in een T-shirt rond te lopen! En niet alleen met warm weer is een T-shirt ideaal, een T-shirt vind ik één van de handigste kledingitems ooit.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )