Petrol Industries Riem met studs

Stoere cognac-kleurige riem met studs. Gemaakt van echt leer! Hulp nodig met de juiste riemlengte? De heupomvang van je kind moet ongeveer overeen komen met de aangegeven lengtes van de riemen. Alle lengtes die vermeldt staat geven de lengte van de gesp tot het middelste gaatje aan. Zo kun je de riem nog altijd langer of korter dragen!
Kleur "onbekend
Levertijd 1 werkdag

Ko&Flo kinderkleding heeft alle bekende merken onder één dak. Merken als Vingino, Muy Malo, NoNo vullen de collectie van Ko&Flo perfect aan. Sinds 1997 verkoopt dit bedrijf leuke en trendy kinderkleding voor stoere jongens en meisjes. Ko&Flo vindt persoonlijk contact met de klant belangrijk en de service staat dan ook hoog in het vaandel bij deze webshop. 

Gemiddelde levertijd 1 werkdag
Bezorgkosten Boven € 75 gratis, anders € 4,95
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn 7 dagen
Betaalmethoden iDEAL, Visa, Mastercard, Mr Cash/Bancontact
 

Het merk Petrol is een Amerikaans merk dat is opgericht in het jaar 2004 in de stad Californië. Petrol vertegenwoordigt het Westerse cultuur en de makers van dit merk is geïnspireerd door de rodeo sporters en liefhebbers. Het merk is vooral bekend door haar populaire spijkerbroeken. De broeken zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren te verkrijgen en ieder item krijgt de maximale aandacht. De productontwikkeling staat bij dit merk hoog in het vaandel. Ook is het merk best exclusief, want de bekende spijkerbroeken van Petrol zijn niet in alle winkels te verkrijgen, wat dit merk erg uniek maakt.

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )