NT1157 No Tomatoes Legging

Verticaal gestreepte legging in meerdere tinten grijs. Materiaal: 95% Polyester, 5% Elastan. NT1157 Legging van het merk No Tomatoes uit de Kinderkleding collectie van No Tomatoes
Kleur Grijs, Wit
Materiaal 95% polyester, 5% elastan
Levertijd 2

Gemiddelde levertijd 3 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Track & Trace Ja
Kosten retourzending Eigen rekening
Retour termijn Binnen 14 dagen
 

No Tomatoes is een heel stoer kindermerk dat oorspronkelijk is begonnen met denimwear voor kids. Volgens No Tomatoes heeft een kind liefde, plezier, aandacht, educatie én goede jeans nodig. Het merk wil hierbij de perfecte combinatie maken van praktische jeans met een hippe uitstraling. Het merk weet als geen ander hoe je die twee zaken moet combineren en zal dan ook alle hoge verwachtingen waar maken. No Tomatoes heeft hun collectie uitgebreid met een grotere kledinglijn met t-shirts, hemdjes, rokjes, leggings, truien en blouses. Daarmee is No Tomatoes van een denimmerk naar fashionlabel gegaan, met een uitgebreid aanbod voor het kind van nu.

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )