Bruine UGG Vachtlaarzen KENSINGTON KIDS

Bruine vachtlaarzen voor stoere meisjes of jongens, K Kensington Toast 1969 Toast, uit de collectie van Ugg met ritssluiting. De hele binnenzijde is warm gevoerd met schapenwol en de buitenzijde is van gevet leer. Dit hippe item heeft een robuuste look door de twee banden met gespen en studs, maar ook de grove zoolrand. In deze gespen is de merknaam van Uggs gestanst en op de hiel is een merklabel te vinden. In de bovenzijde van de schacht zit een elastieken inzet, zodat de korte laars mooi aansluit en super comfy zit. De zool is van rubber en heeft een grof profiel. De hoogte is gemeten bij m....
Kleur Bruin
Materiaal Wol, Gevet leer, Rubber
Levertijd 1-2 dagen

Omoda Schoenen biedt je momenteel de grootste collectie merkschoenen online. Bij Omoda vind je dan ook leuke kinderschoenen van Oca-Loca, Lelli Kelly, HIP, Replay, Yellow Cab, Timberland en Tommy. Voor kinderen van alle leeftijden, voor jongens en meisjes, Omoda heeft schoenen voor iedereen!


Schoenen uitzoeken, gratis thuis laten bezorgen, rustig passen en ook gratis retour sturen wat je besluit niet te houden, zo gemakkelijk gaat dat bij Omoda! Dus twijfel je over de maten, bestel dan gerust meerdere maten tegelijk!

Gemiddelde levertijd 1 - 3 werkdagen
Bezorgkosten € 0,00
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 werkdagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, vooruitbetaling, PayPal, onder rembours
 

UGG is één van de populairste schoenenmerken van dit moment. Welke kind en zelfs, welke ouder, wil nou geen UGG schoenen? Het merk UGG is bekend geworden om zijn laarzen, ook wel bekend onder de naam Uggs. Het zijn unisex laarzen van schapenvacht. Heerlijk warm en het zit erg lekker! Het merk is opgericht in het jaar 1925 in Australië en is nu een groot internationaal merk. Na de populaire laarzen zijn er nog veel meer varianten gemaakt: enkellaarsjes, laarzen met studs, laarzen met grote knopen, allemaal verschillende kleuren, rimpjes op de schoenen, laarsjes met glitters en noem maar op! Toch blijven de bruine/beige laarzen het populairst en gaan als warme croissantjes over de toonbank. In onze webshop kunt u al de verschillende en razend populaire Uggs vinden!

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )