Rumbl Jurk

Rumbl Jurk
Kleur Grijs, Multi, Roze, Wit, Zilver
Materiaal Katoen met lycra.

De webshop Kinderkleding Te Koop.nl is ontstaan uit de succesvolle winkel 't Elfje In Tilburg. Deze winkel bestaat al 20 jaar en veel van hun klanten waren zo enthousiast over de collectie dat klanten van ver weg steeds vaker vroegen of er de mogelijkheid was om via internet te bestellen. Sinds 2007 heeft u dan ook de mogelijkheid om online kleding te bestellen via Kinderkleding Te Koop.nl. Kinderkleding Te Koop.nl biedt baby-, kinder- en feestkleding aan in de maten 50 tot en met 176. Ze voeren 110 topmerken en hebben daarmee één van de uitgebreidste webshops in Nederland.


Bestellen bij Kinderkleding Te Koop.nl is heel makkelijk en je krijgt alles gratis thuisbezorgd!  En als u vóór 16.00 uur besteld, heeft u de bestelling de volgende werkdag al in huis!

Gemiddelde levertijd 1 - 3 werkdagen
Bezorgkosten € 0,00 (nieuwe collectie)
Levering Selektvracht
Track & Trace Ja
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn Binnen 7 dagen
Betaalmethoden iDEAL, PayPal, creditcard, onder rembours, overboeking, acceptgiro, tegoedbon
 

 Rumbl is een heel erg nieuw merk, dat sinds januari 2013 kinderkleding voor kids van 2 tot 14 jaar maakt. Rumbl is een onderdeel van Vasa International, een familiale onderneming die vandaag de dag een grote speler is op het gebied van kleding. Duurzaamheid, creativiteit, innovatie en trendgevoeligheid staan centraal. Vasa International heeft veel verschillende merken, waaronder dus Rumbl. De kinderkleding van Rumbl is stoer, uitdagend en eigenwijs. Naast dat de kleding enorm modieus en trendy is, kan je er ook nog eens heel goed in spelen. Buiten spelen is geen probleem, omdat de kleding van goede kwaliteit is, waardoor het niet snel kapot gaat. 

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )