Jurk korte mouw

iDO jurkje met ronde hals voor babys. Combineer hem met een maillootje en vestje van iDO. Dit jurkje is gemaakt van katoen, zacht voor het babyhuidje. Van de collectie zomer 2015 en vverkrijgbaar in de maten 50-56 t/m 80-86. Achter bij de hals een split met knoopsluiting en over de jurk een mooi haakwerk. De onderjurk is verlengd met een strook stof met een crinckle-effect.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

 iDo is een merk dat zich richt op het actieve kind. Kleding moet super comfortabel zitten en kinderen moeten zich vrij kunnen bewegen. Dit Italiaanse merk biedt mooie kleding voor de kleintjes: de kleding is beschikbaar in de maten 62 t/m 98. Leuke t-shirts, blouses en broeken met een hoog draagcomfort en gemaakt van stoffen met de beste kwaliteit. Een goed werkende combinatie!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )