Gilet

Gilet met haaksluiting in een zachte fake fur. Links onder een kleine metalen applicatie en de binnenkant is gevoerd met een gladde polyester.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

 Rumbl is een heel erg nieuw merk, dat sinds januari 2013 kinderkleding voor kids van 2 tot 14 jaar maakt. Rumbl is een onderdeel van Vasa International, een familiale onderneming die vandaag de dag een grote speler is op het gebied van kleding. Duurzaamheid, creativiteit, innovatie en trendgevoeligheid staan centraal. Vasa International heeft veel verschillende merken, waaronder dus Rumbl. De kinderkleding van Rumbl is stoer, uitdagend en eigenwijs. Naast dat de kleding enorm modieus en trendy is, kan je er ook nog eens heel goed in spelen. Buiten spelen is geen probleem, omdat de kleding van goede kwaliteit is, waardoor het niet snel kapot gaat. 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )