LE1282 Levi's Broek

Soepele gele stretch broek in 5-Pocket uitvoering. De broek is voorzien van merk-logo applicatie, en is verstelbaar in de taille door middel van elastiek.Model: Slim Fit.Col: Jaune Moye.Materiaal: 97% Katoen, 3% Elastan. LE1282 Broek van het merk Levi's in de kleur yellow uit de Kinderkleding collectie van Levi's
Kleur Geel
Materiaal 97% katoen, 3% elastan
Levertijd 2

Gemiddelde levertijd 3 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Track & Trace Ja
Kosten retourzending Eigen rekening
Retour termijn Binnen 14 dagen
 

De broeken van Levi’s zijn bij volwassenen al lange tijd erg populair. Levi Stauss en Co kwam in 1853 al met de blauwe spijkerbroek op de markt. Inmiddels zijn de broeken voor kinderen ook erg populair geworden. Deze broeken zijn verkrijgbaar van maat 92 tot en met 162. Levi’s verkoopt ook schoenen. Een verrassend stoere en uitgebreide collectie schoenen is verkrijgbaar van maat 20 tot en met 39. Uiteraard zijn de schoenen en broeken perfect met elkaar te combineren.

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )