Bikini

Protest Lilith Hippe bikini met verstelbare spaghettibandjes en verstelbare kliksluiting aan de achterkant in een mooie microfiber. De zijkanten zijn versierd met stoffen strikjes en het topje heeft dun uitneembare push-up vullingen (vanaf maat 152).
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

Protest Boardwear is een toonaangevend merk in de water- en wintersport wereld. Maar Protest bestaat uit meer dan alleen board- en beachwear. Zo zijn er ook t-shirts, sweaters, slippers en nog veel meer te vinden. Hetgeen u niet zal verbazen over Protest kinderkleding, het blijft sportieve kleding. Protest Boardwear zorgt elk seizoen weer voor een verrassend unieke collectie van board-, beach-, en streetwear. Naast de collectie voor jongens en meisjes (maat 104 – 176), is er ook een trendy en stoere collectie voor heren en dames. Met Protest kleedt u het hele gezin!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )