Sorteer op:

Bijenkorf kinderkleding

De Bijenkorf staat goed bekend om zijn merken en collecties, ook in de kinderkleding. Helaas woont niet iedereen in de buurt van een Bijenkorf. Gelukkig is de kinderkleding ook online te bestellen. Er is een uitgebreid assortiment met onder andere ondergoed, (sport)schoenen, truien, leggings, mutsen en nog veel meer.

Diversiteit

Het kledingstuk dat u zoekt is makkelijk te vinden via de zoekfunctie, linksboven op de pagina. U kunt zoeken op het merk, de winkel of het kledingstuk. Hierna krijgt u verschillende kledingstukken te zien. U kunt ook nog selecteren welke kledingstukken het eerste getoond worden; duurste, goedkoopste, meest bekeken, minst bekeken etc. Over elk kledingstuk is ook nog eens informatie beschikbaar. Hierna hoeft u alleen nog maar uw maat aan te klikken, en u bent klaar!

 

 

Kleding voor verschillende gelegenheden

Door het uitgebreide assortiment van de Bijenkorf is er kleding voor elke gelegenheid beschikbaar. Denk aan buitenspelen (voetbalschoenen, mutsen en sjaals), feesten (jurkjes) of gewoon lekker voor thuis (fijne sokken, gemakkelijke shirts). U zult dus altijd vinden wat u zocht. Ook is de kleding van uitstekende kwaliteit, dus gaat het lang mee en blijft het er goed uitzien. Waar voor uw geld!

Allebei blij

Voor de meeste moeders is het gillende kind dat perse dat ene kledingstuk wil, vast een bekend scenario. Met de kinderkleding van Bijenkorf is dat verleden tijd. De kleding is niet alleen van goede kwaliteit, maar ziet er ook nog eens leuk uit. Er zijn verschillende kledingstukken met printjes, in leuke kleuren en in mooie vorm. Zo wordt het winkelen met uw kind een stuk gemakkelijker. Zo zijn u én uw kind tevreden met de aankoop.

Het grote assortiment garandeert u van een product waar u blij mee bent en blijft. Uw kleding komt binnen 3 dagen aan en u kunt gewoon betalen met iDeal, Creditcard of uw Bijenkorf Card of Bijenkorf Cadeaucard. Bent u niet tevreden, dan kunt u het gerust binnen 30 dagen terug sturen.
 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )