Zomerkleuren 2014 in de winter!

De winter is nog niet eens begonnen, de regen komt met bakken uit de lucht vallen en de wind zorgt ervoor dat je vanochtend voor niks je haar hebt gestyled. Toch zijn we nu al bezig met het spotten van de nieuwste modekleuren voor de zomer van 2014. En het belooft een vrolijke, kleurrijke zomer te worden, met prachtige kleuren, verschillende tinten en mooie stoffen. De mode voor de zomer van 2014 wordt fantastisch en we geven jou nu alvast een voorproefje van de geweldige high fashion die we gaan zien de komende zomer.

 

Zomerkleuren 2014

In de zomer van 2014 kun je heerlijk uitpakken met heel veel verschillende kleuren. We kunnen ons hart ophalen aan de mooiste en meest prachtige pastels, want deze bepalen het hele kleurbeeld van 2014. De pastels nemen we mee van vorig jaar: lichtroze, -blauw en -groen kunnen en mogen niet ontbreken in jouw garderobe. Meisjes kunnen deze pastels met elkaar combineren of matchen met een fellere kleurvariant. Jongens dragen komende zomer vooral eenkleurige items gecombineerd met een naturelkleur of juist een hele felle tegenpool. Wit en bijna-wit zijn absolute kleurmusthaves, maar ook warme kleuren als kaki’s worden gebruikt voor de meest prachtige dessins en graphics.

 

 

Pasteltinten

Met deze kleuren ben jij helemaal klaar voor de aankomende zomer. We gaan nog even genieten van de prachtige wintercollecties, maar over een tijdje mogen we weer flink gaan shoppen voor de leukste items met pastels. Om alvast een beetje in de stemming te komen heb ik de leukste pastel-items uit de wintercollecties bij elkaar gezocht en op een rijtje gezet. Enjoy your pastels! 

 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 11 november 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )