Zomerjasjes worden voordelige najaarsjasjes!

Het weer mag best wat beter. We willen natuurlijk niet eindeloos in herhaling vallen, maar stellen dat de zomer een goede is, is niet helemaal correct. Te veel regen, te veel wind. Maar wie weet wat het najaar in petto heeft! Niet om van het slechte uit te gaan, maar wel om voorbereid te zijn, werpen we even een blik met je op wat leuke jasjes. Die kun je namelijk nu nog heel goedkoop scoren, want de voorjaarsjasjes in de uitverkoop doen het ook prima als najaarsjas!

 

Nu is je kans om toe te slaan: de diverse webshops hebben nog volop de leukste jasjes in de collectie ‘hangen’.

 

 

Waanzinnig hip is deze Salty Dog Vintage Kids Girls jas. Het jasje is effen dubbelzijdige en van een gave shiny polyester in de kleur silver en een mooie zachte jersey aan de binnenkant. Hiermee steelt je dochter absoluut de show! Vooral de Cheerleader-tekst op de achterzijde is super!

 

 

Ook helemaal te gek is deze Imps & Elfs Walk Girls effen jas van cotton twill voor meisjes uit de collectielijn 'Ready Steady Go !' in de kleur summer sand. Net als mama! Ook deze fijne zomerjas is gevoerd met een zachte jersey om de wat koude najaarsdagen prima door te komen. Lekker kakkineus (stel ‘m je voor met een leuk zacht paardrijbroekje bijvoorbeeld!).

 

 

Van Noppies spotten we deze gave geruite jongensjas voor je. Lekker warm en ontzettend stoer. De ruit doet het voor de jongens ook dit najaar nog ontzettend goed. Nee, er is werkelijk geen enkele reden meer waarom je niet eens even lekker toe zou slaan en in de uitverkoop een zomerjasje zou scoren. Zo zit jouw kind er helemaal up-to-date bij, straks op school! Maar laten we natuurlijk nog steeds blijven hopen op een overdosis najaarszon!

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 11 augustus 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )