Wintertrends voor kinderen

Het leuke van de kindermode van deze winter is de combinatie van traditioneel en fashion. Zo zijn er de prachtigste wollen en tweed mantels, met alle details zoals het hoort bijvoorbeeld zakken, revers en knoopjes, waarmee kinderen er chic en lief uitzien. Ook zijn er sportieve en mooie jacks die het kind lekker warm houden. Ook hier veel details, met applicaties, opschriften en accenten, bijvoorbeeld in neon. Poncho's en capes blijven in de mode.

Kleurig

De hippe kinderjassen stralen twee dingen uit: comfort en er goed uitzien. Kinderen moeten zich altijd goed kunnen bewegen, de tijden dat ze stil moesten zitten met hun mooie kleren zijn al lang voorbij. Wat betreft het design: veel talentvolle modeontwerpers zijn gespecialiseerd in kindermode en creëren elk jaar weer nieuwe trends. Zo zijn de kleuren van dit jaar uitgesproken warm en de stoffen natuurlijk.

 

De kindermode van het moment is sowieso zeer kleurrijk. Voor deze winter zijn er veel breisels en Scandinavische motieven maar ook gebloemde broeken en opvallende strepen. De jassen houden het wat rustiger maar hebben een uitgesproken karakter. Stoer of juist lief, klassiek of uitermate trendy, precies zoals bij een bepaald kind past. 

 

 

Feestelijk

Ook de gelegenheid speelt een rol: op school is het belangrijk er vlot en modieus uit te zien en met de feestdagen of verjaardagen mogen kinderen er extra mooi uitgedost uitzien met speciale kleding. Jurkjes en overhemden met bijvoorbeeld een vest zijn er in vele variaties en daaroverheen dan een mooie jas. Kijk eens voor inspiratie op het gebied van winterkleding en kinderjassen bij V&D.

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 7 november 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )