Winterjassen 2013/2014

Het weer is kort gezegd PRACHTIG. En dat is misschien zelfs nog wel een understatement. Het is heerlijk, verrukkelijk, zomers en je wordt er spontaan vrolijk van. Toch kan je in Nederland niet vroeg genoeg beginnen met het aanschaffen van je wintergarderobe. Het weer kan namelijk zo omslaan! Dat is natuurlijk een ‘worst case scenario’, maar stel dat: een goede voorbereiding kan nooit kwaad. En om goed voorbereid de herfst in te gaan,hebben wij alvast de winterjassen terug in onze ‘kast’ gehangen.

 

De leukste jassen van de nieuwe collectie hebben we hieronder even voor je uitgezocht. Met de eerste jas ben je sowieso enorm stoer. Een echte ‘Parka’, zoals dat heet. Een donkergroene jas die wat langer valt tot net over je achterwerk. In de taille zit een aansnoerbaar touw waarmee je model in je jas brengt of je hem lekker los (oversized, we like!) laat hangen. En uiteraard kan een bontkraag niet ontbreken.

 

 

De tweede jas heeft niet alleen ‘a touch of gold’, nee, hij IS goud. De gouden stof glanst als de winterzon erop schijnt en ook bij deze jas kan een bontkraag niet ontbreken. En nu we het toch over bont hebben… de derde jas is een prachtige bontjas met twee schattige strikken: HELEMAAL 2014!

 

Met deze prachtige jassen ben jij zeker klaar voor een flinke sneeuwbui. Geniet van een sneeuwballengevecht met je vriendinnen of het maken van engeltjes in de sneeuw met je zusje in je prachtige winterjas: hij houdt je lekker warm!  

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )