Wintercollectie 2012 Mim-Pi in beeld

Mim-Pi weet wat meisjes willen. Kindermode is vaak erg stoer en kinderen worden erg volwassen aangekleed. Mim-Pi doet dit niet: ze laten meisjes lekker meisjesachtig zijn! Vrolijke kleuren, bloemen en kant zullen ervoor zorgen dat je meisje er super schattig uit zal zien. In een video wordt de wintercollectie van 2012 mooi in beeld weergegeven.

 

De video geeft onder andere een kijkje achter de schermen bij verschillende fotoshoots. De kleding van Mim-Pi wordt goed weergegeven en uiteraard zorgen de verschillende outfits voor veel inspiratie om te mixen en matchen. In vier minuten krijg je een compleet beeld van de wintercollectie van 2012. En die collectie is leuk!
 
Mim-Pi gebruikt altijd natuurlijke materialen en elke stof moet zo kindvriendelijk mogelijk geproduceerd zijn. De zwierige rokjes, kleurrijke prints en mooie details maken de collectie van Mim-Pi lief, meisjesachtig en uniek. Dus houden jij en je dochter(s) wel van een beetje kleur? Dan is de collectie van Mim-Pi zeker wat voor jouw dochter!
 

Mim-pi Wintercollectie 2012 - 2013

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 28 september 2012
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )