Winter Essentials

De prachtige herfstkleuren maken alweer plaats voor grijze en grauwe kleuren, de bomen beginnen zo langzamerhand hun prachtige herfstjasje te verliezen en het wordt steeds kouder buiten. Dat heeft ook zo zijn voordelen: Sinterklaas is weer bijna in het land (cadeautjes!!!), kerst komt er weer aan (lekker eten!!!) en we moeten ook alweer na gaan denken over plannen voor oud en nieuw (oliebollen!!!). Om ons hier optimaal op voor te bereiden, kunnen we maar beter vast de echte winter essentials aanschaffen.

 

 

De eerste en misschien wel belangrijkste essential is de muts. Een muts is hip, modieus en ook héérlijk warm: dé accessoire die je niet mag missen! Een andere accessoire die deze winter niet mag ontbreken is het gilet van bont: stijlvol, zelfverzekerd en ook lekker warm!

 

Ook laarzen met lekker veel bont zijn echte musthaves. De beste manier om je te wapenen tegen de kou is je voeten warm houden. Met warme laarsjes die wind- en waterdicht zijn moet dat zeker lukken! En de allerlaatste essential hebben we meegenomen van vorig jaar, maar is flink ge-update. De parka is een heerlijk warme winterjas, waarmee je hip, stijlvol én  lekker warm bent.

 

Met deze winter essentials kom je de winter wel door! Deze musthaves houden je lekker warm én ook nog eens heel erg stijlvol op een koude winterdag. Wat is jouw favoriete winter essential?

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 1 november 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )