Wil jij een militair zijn?

Wil jij een militair zijn? Dan heb jij geluk! Voor de stoere binken onder ons is het niets gaver om te vertellen dat de trendkleur van deze lente groen is, geïnspireerd op de militaire stijl. Voor de meiden is deze militairgroene groene kleur ook een verrijking voor de kledingkast!



Deze trendkleur kun je namelijk hartstikke leuk combineren. Denk bijvoorbeeld aan een donkergroene jas met stoere studs op de schouders. Ideaal als het ineens begint te waaien, dan kun je gauw deze jas over je kleding aantrekken. Deze trendy jas is nu ook een echte musthave. Waar je ook kijkt, in elke fashionetalage vind je een donkergroene parkajassen hangen!


Ben je iets ouder en wil je wat stijlen uitproberen? Denk dan eens aan een witte broek, een leuk wit shirtje en daaroverheen een donkergroene jack met zwarte laarsjes eronder. Enorm hip en je krijgt hierdoor direct een frisse uitstraling! Het is ook hartstikke leuk om een donkergroene broek te dragen, stoer spijkerjasje er over heen, zwarte laarsjes aan en voilà, jij zit er heerlijk comfortabel en stylisch uit deze dag.


Vind jij deze nieuwe kleur ook zo leuk voor het voorjaar? Wij van Kinderkledingonline zijn reuze benieuwd. Laat het ons weten op onze Facebookpagina!  
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )