Welke trend past bij jouw kind?

Ook dit najaar lopen de trends weer flink uiteen. Dat is maar goed ook, want dan is er vaak voor ieder wat wils. Verschillende stijlen, kleuren en details maken elke trend weer verschillend. Maar welke trends sluiten dit najaar het beste aan bij jouw kind?

 

Military

Stoere jasjes, leuke t-shirts en trendy broeken: dit najaar zien we een grote trend terugkeren in de mode. De military look komt terug in vrouwelijke vormen: geen veel te grote jassen en wijde broeken, maar mooie vrouwelijke vormen en aansluitende kledingstukken. De belangrijkste kleur is natuurlijk legergroen, deze kleur wordt bijgestaan door beigetinten, bruin en andere groentinten. Stoere boots en studs zijn een musthave voor de military look!
 
 

Zwart wit

Een klein beetje gothic mag het dit najaar ook zijn. Mooie zwarte, witte en grijze tinten geven een chique uitstraling. Bovendien is zwart een ideale kleur; het wordt helemaal niet snel vies! Een mooie zwarte jas doet het altijd goed. Schoenen in het zwart zijn ook altijd handig, ze blijven vaak langer mooi dan gekleurde schoenen.
 
 

Retro style

Oranje, bruin, rood, blauw, echte retro kleuren komen deze herfst weer terug. Ook de leuke jaren '60 dessins zijn niet weg te denken uit het modebeeld. Een klein vleugje Engelse romantiek en je hebt de perfecte retro look! 
 
 
Welke trend past het beste bij jouw kind?
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 8 september 2012
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )