Weer een grote naam in de kindermode: Versace!

Het houdt allemaal niet op; waarschijnlijk toch een typisch geval van ‘wat de een doet, wil de ander ook’. Na de bekende modemerken Lanvin, Fendi, Gucci en Stella McCartney, komt ook nu ook het überchique Versace met een kledinglijn speciaal voor kinderen. Helemaal geweldig uiteraard, maar ook wel weer verre van buitenspeel-proof. En dat blijft toch wel een puntje van aandacht hoor: hoe chique en duur de kleding van je kind ook is, het mag hem of haar nooit hinderen er lekker in te spelen.

 

De kledinglijn voor kinderen - Young Versace - richt zich op baby's en kinderen van de leeftijd 0 tot 12 jaar. Young Versace moet volgens het modehuis vooral niet door elkaar gehaald worden met Versace Young, een eerdere poging tot een succesvolle lijn voor kinderen, die in 2004 stopgezet werd. Hm…misschien hadden ze om verwarring te komen in deze dan toch beter voor een andere naam kunnen gaan… Dit lijkt wel heel erg op de stopgezette versie. Maar goed, leed geleden; Young Versace dus.

 

De grote baas van het modehuis is in elk geval laaiend enthousiast over de collectie: "Dit is een high-end, stijlvolle en kleurrijke collectie, met een vleugje rock ’n roll." Het klinkt geweldig. De iconische symbolen van het label, als de Griekse ornamenten en Medusa, zullen omgevormd worden in ironische en vrolijke prints en de collectie zal voor de lente van 2012 voor het eerst gepresenteerd worden tijdens Pitti Immagine Bimbo in Florence, een internationale modefair met kinderkleding. Nog eventjes wachten dus. Nou..wie is de volgende van wie we een mini-uitvoering kunnen verwachten?

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 14 mei 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )