Webshop van de maand: Woods

Woods heeft vijf speciaalzaken in baby- en kinderkleding in het oosten van Nederland. Woon je daar niet, of shop je liever online, dan is er gelukkig ook een prachtige webshop. Heel positief is dat er veel nieuwe sale-artikelen te vinden zijn in de webshop. Ben je bijvoorbeeld in een Woods-winkel geweest en was je favoriete artikel er niet meer tijdens de Woods Off Days? Kijk dan nog eens, want Woods vult de online voorraad vanuit de winkels aan. Een groot deel van de wintercollectie is op dit moment in de opruiming. Door simpel te selecteren op 'korting' is alles meteen te zien.

 

Bij Woods ligt de nadruk sterk op service. Vriendelijkheid staat voorop, naast een uitstekende collectie met sterke merken. De webshop levert bijzonder snel, binnen 24 uur via TNT, waarbij je als klant veilig betaalt met Ideal, Paypal of Vooruit. Heel leuk is de korting van vijf procent in de vorm van spaarpunten op de niet afgeprijsde collectie. En heb je een vraag, dan is Woods telefonisch goed bereikbaar.

 

 

Merken van Woods

Merken die te vinden zijn in de webshop zijn onder meer O'neill, Muy Malo, Protest, Jottum, Scotch R Belle, Scotch Shruk, Borz Paletti en Carbone. Nieuw dit jaar zijn American Life kinderkleding, Kaporal kinderkleding, Mim-Pi kinderkleding, Outfitters Nation kinderkleding en Hipperdepip kinderkleding. Maar er zijn nog heel veel grote merken die in dit rijtje niet genoemd zijn en die ook gewoon bij Woods verkrijgbaar zijn.

 

Zoekfunctie

Lekker rondneuzen kan heel goed in deze webshop, maar ook is er een handige en razendsnelle zoekfunctie. Een zoekactie is heel eenvoudig te specificeren naar merk, kleur of artikelgroep door middel van icoontjes. En wil je een zoekactie wijzigen, dan kun je heel makkelijk filters toevoegen en weghalen. Dat is snel en eenvoudig, zeker handig voor haastige ouders. Daarom shoppen wij bij Woods.

 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 4 januari 2012
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )