Webshop van de maand: Mieniemie

Mieniemie is een webshop opgericht door een vrouw die precies weet wat moeders willen. Mieniemie is een webshop met kleding voor baby’s en kinderen. Het is niet zomaar een webshop, want op de webshop van Mieniemie vind je eens wat andere merken dan bij andere online winkels.

 
De oprichtster van Mieniemie is 13 jaar lang stewardess geweest en heeft over de hele wereld gevlogen. Na de geboorte van haar tweede dochtertje besloot ze dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Ze shopte zelf ook regelmatig online en vond dat er een aantal dingen een stuk verbeterd konden worden op het gebied van online shopping. Daarnaast miste ze een aantal leuke kledingmerken die ze altijd in het buitenland voor haar dochtertjes kocht. Dit alles bij elkaar zorgde ervoor dat ze besloot een nieuw avontuur te beginnen: de oprichting van Mieniemie.
 
 
 
 
De webshop bevat dan ook unieke en leuke merken van over de hele wereld. De crew van Mieniemie vindt dat winkelen een feestje moet zijn en zij doen er dan ook alles aan om er een feestje van te maken.  
 
Ben je op zoek naar leuke kinder- of babykleding en wil je een keer wat anders dan normaal? Dan is Mieniemie zeker een webshop voor jou!
 
 
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 22 december 2012
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )