Webshop van de maand: Ko en Flo

Ko & Flo is een webshop die alle bekende merken onder één dak heeft. Merken als NoNo, Vingino en Bengh worden op een leuke manier aangeboden in de webshop van Ko & Flo.

 

Deze webshop richt zich vooral op stoere jongens en trendy meisjes die op de lagere school zitten. Ze bieden dan ook kinderkleding aan vanaf maat 92 t/m 164. Ko & Flo vindt persoonlijk contact met de klant erg belangrijk en daarom hebben ze ook nog een fysieke winkel in Oosterhout. Omdat ze sinds 1997 al kinderkleding verkopen hebben ze aardig wat ervaring in de kinderkleding. 

 

 

De kleding in de webshop is voorzien van een professionele foto en een handige omschrijving. Leuk aan de webshop is dat je tips krijgt wat je met dat leuke shirtje of blousje kan combineren. Daarnaast kan je inspiratie opdoen op de pagina Looks We Love of Dress Like Flo. Omdat Ko & Flo persoonlijk contact belangrijk vindt, is er een live chat zodat je direct in contact kan komen met de klantenservice medewerksters. Plaats je voor 16:00 de bestelling? Dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden. Ko & Flo biedt de service van een winkel en het gemak van thuiswinkelen.
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2012
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )