Webshop van de maand: Kleertjes.com

Kleertjes.com is een webshop met een vrolijk stemmend design waar jongens- en meisjeskleding verkrijgbaar is. Voor kinderen, van baby tot puberende zoon of dochter: er is een ruim aanbod in zomer- winter- en all-seasonkleding. Ook is dit de plek om te zoeken naar geschikt schoenen voor de kids. Van babyslofjes tot hippe sneakers, hier loopt iedereen de virtuele deur uit met passend schoeisel.

Diversiteit

Vrijwel alle bekende merken zijn te vinden op kleertjes.com. Van Converse tot Mexx, van Pepe Jeans tot Bjorn Borg: de lijst van merken is enorm. Daarom kennen ook heel veel ouders inmiddels de leuke collecties die Kleertjes.com iedere keer weer weet samen te stellen. Op het startscherm van kleertjes.com, dat voorzien is van vrolijke illustraties, komt de bezoeker direct een duidelijk menu tegen. Er is een submenu voor meisjeskleding, een ander menu voor de jongens, een directe toegang tot het schoenenaanbod, een menu met daarin de meest verkochte merken en een overzicht van de acties. Oftewel, wat je ook zoekt, op Kleertjes.com kun je het vinden!

 

 

Leuke weetjes

Naast de hiervoor genoemde keuzes is er een submenu van bad- en sportkleding en neemt de webshop de moeite om regelmatig interessant nieuws op de site te plaatsen. Zo staat er een leuk, recent interview met Olcay Gulsen van het merk SuperTrash in het nieuwsarchief en vermeldt de webshop ook de keren wanneer het in de media wordt genoemd.

Speciale extra’s!

Een optie die men minder vaak tegenkomt bij webshop is de cadeauservice. Voer hier het gewenste bedrag in en bepaal of het een cadeau voor hem of haar is. De site tovert direct een overzichtelijke lijst suggesties tevoorschijn. Ook is er in het menu ‘Mijn Snotaap’ een profiel aan te maken voor het kind, wat zeker handig is als u vaker gebruik maakt van kleertjes.com. Een andere, heel bijzondere service die deze site u biedt is de kleding voor prematuur geboren baby’s (maten 44-50) en ook net nieuw de zwangerschapsmode. Kleertjes.com is een complete webshop voor de allermooiste kinderkleding, met een aantal aansprekende extra’s.
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 7 maart 2012
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )