Webshop van de maand: HEMA

HEMA, wie kent het niet? Dit oer-Hollandse merk is bekend van haar rookworsten en handige, leuke en mooie producten. Ook de lage prijs en de no-nonsens instelling maakt het concept HEMA tot een enorm succes. En natuurlijk is de baby- en kinderkleding hartstikke leuk.

Geschiedenis

Het bedrijf HEMA is in 1926 opgericht. Met de opening van twee winkels in het centrum van Amsterdam is er leven in het concept HEMA geblazen. Inmiddels heeft HEMA winkels in België, Duitsland, Luxenburg en sinds 2012 ook in Frankrijk, in Parijs. In 2011 heeft HEMA in totaal 600 winkels. HEMA heeft de beste artikelen voor in het dagelijks leven, met elk hun unieke vormgeving en lage prijzen. Ook de winkels zijn op een speciale manier ingericht. Alle artikelen van HEMA hebben een duidelijke prijs. Geen 1,99 of 3,99, maar gewoon 2 of 4 euro. Lekker makkelijk, lekker gewoon.
 

Kwaliteit

HEMA heeft een assortiment vol met basisartikelen met alleen de beste kwaliteit. Ze testen alle artikelen zelf, zodat jij het niet meer hoeft te doen. Ook qua vormgeving is HEMA erg uniek. Dit komt doordat ze alle producten zelf ontwerpen. Zo kunnen ze telkens weer hun eigen stempel drukken op de leuke producten. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop en elk product ziet er weer bijzonder uit.

Kinderkleding

Ook de kinderkleding van HEMA is altijd erg leuk. Vrolijke kleuren en altijd weer de eenvoudige ontwerpen die de kleding siert. Voor baby’s en voor de grotere kinderen: HEMA heeft het allemaal.

 
 
 
 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: dinsdag 22 januari 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )