Voorjaars collectie 2015

Het is koud buiten en af en toe sneeuwt het. Terwijl we nog volop in de winter zitten, zijn van een heleboel merken de lente- en zomercollecties alweer uit! Wat is er nu fijner dan op deze koude en kille dagen naar de leuke en vrolijke nieuwe collecties te kijken, want ze zijn ook dit jaar weer heel erg leuk!

 

Dit voorjaar zien we een heleboel zachte kleuren en pastelkleuren. Heel erg lief en lenteachtig. De pasteltinten maken elke outfit vrolijker en lichter. Hierdoor krijg je direct een lente gevoel! Een leuk licht roze vestje voor de meiden en een stoer lichtblauw T-shirt voor de jongens is enorm leuk. Ook zijn er een hoop lichtgekleurde broeken die je hele look een zomerse touch geven!

 

 

Van onder anderen We Fashion, Le Chic en Babyface zijn de nieuwe kinderkleding collecties al uit. Ook bij deze merken zien we alle lieve pasteltinten terug! Hoogste tijd dus om op kinderkledingonline.nl de leukste voorjaarskleding te gaan shoppen!

 
 
 
 
 Ben je nu helemaal in de lente stemming? Hier is een promo filmpje van de nieuwe collectie van Retour Jeans. Zo kun je vast inspiratie opdoen voor als dan eindelijk de lente aanbreekt! 
 
 

 Liefs Jinke 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )