Vier tips om jouw kind enorm hip te kleden

Soms is het best lastig om je kind leuk te kleden. Jij moet het leuk vinden, maar je kinderen zelf natuurlijk ook. En als je dan eindelijk de compromis hebt bereikt, blijkt dat het kledingstuk harstikke duur is! Daarom zijn hier vier tips om jouw kind hip, maar ook budgetproof te kleden. 

 

1. Volwassen trends

De trends die voor volwassenen hip zijn, zijn ook heel erg leuk voor kinderen! Denk bijvoorbeeld aan de denim trend. Dit is ook harstikke leuk voor jouw kinderen. Denim hoeft ook nog eens helemaal niet duur te zijn. 
 

2. Zelfde kleur als de ogen 

Als je een kledingstuk kiest in dezelfde kleur als de ogen van je kind, zullen deze kleuren elkaar versterken. De ogen zullen er dus echt uitspringen en dit is natuurlijk heel erg mooi!
 

3. Zomerkleding in de herfst doordragen

Als je kleren op de goede manier weet te combineren, is de hele zomergarderobe van je kind prima door te dragen in de herfst! Een leuk zomershirt gecombineerd met een stoere vest of colbert is harstikke hip. Dit is natuurlijk ook enorm kostenbesparend!
 

4. Tweedehandse kleding 

Kleding hoeft heus niet altijd bij de dure winkels gekocht te worden. Speur eens rond in de plaatselijke kringloopwinkel, hier is een hele hoop schattige vintage kleding verkrijgbaar. Ook internet is een erg goede plek om te kijken. Als je even goed zoekt is de kans groot dat je mooie merkkleding van iemand kunt overnemen voor een habbekrats! Let natuurlijk wel even op de kwaliteit van de kleding. 
 
 
Hopelijk heb je iets aan deze tips en zien jouw kinderen er straks helemaal hip en trendy uit zonder dat het jou al teveel geld kost!
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )