Victoria Beckham lanceert kinderkleding

Na Gwen Stefani werkt nu ook Victoria Beckham aan een eigen collectie kinderkleding. Met de kinderlijn breidt Victoria haar mode-imperium uit. Na een designercollectie en een jongere en goedkopere collectie is het nu de hoogste tijd voor kinderkleding. Volgens eigen zeggen vormt haar eigen gezin een grote inspiratiebron. Het familieleven reflecteert in haar werk en de geboorte van dochtertje Harper heeft ervoor gezorgd dat ze het idee van zelf ontworpen kinderkleding niet meer uit haar hoofd kan krijgen. Volgens een onbekende bron op de website ShowbizSpy.com begon Victoria met het maken van schetsen tijdens haar vrije tijd met Harper. Ze werkte ideeën uit voor een kinderkledinglijn die zowel praktisch als vrolijk is. Ook David is volgens de bron enorm enthousiast over de collectie. Victoria zou er niet op kunnen wachten om daadwerkelijk de lijn in productie te laten gaan. Wanneer de kinderkleding van Victoria Beckham in de winkel komt te liggen is nog niet bekend. 


 

 

Hoge prijzen kinderkleding

 

Eerder ontwierp de ex-Spice Girl al jeans, zonnebrillen, geuren en handtassen maar drie jaar geleden stampte ze dan echt haar eigen modelabel uit de grond. De omzet van die kledinglijn steeg dit jaar met zeventig procent ten opzichte van vorig jaar. Volgens het magazine Vogue zou het label tegen het einde van dit jaar meer dan 69 miljoen hebben opgebracht. De prijzen van de aankomende kindercollectie zijn vooralsnog onbekend, maar wanneer gekeken wordt naar de prijskaartjes van Victoria’s andere collecties, zullen de kleinere mode-items waarschijnlijk niet geschikt zijn voor de gemiddelde koopjesjager.
Aangezien Victoria’s eigen kinderen haar inspiratie zijn voor het ontwerpen van de kinderkleding, zullen ook zij degene zijn die zullen schitteren in de reclamecampagne wanneer deze eenmaal van start gaat.
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 17 november 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )