Van flaphoedjes naar rieten strandhoedjes!

Wauw, wat genieten deze dagen! Morgen wordt het nóg warmer dan vandaag. Heerlijk zeg! Na een lange koude periode, worden we ontzettend blij van dit warme weer. Massaal trekt Nederland de korte broek aan, de rokjes worden tevoorschijn gehaald en de jurken worden uit de kasten getrokken. Wat worden wij vrolijk van het weer! 

Summer musthave

Het is zo leuk om alle zomerse outfits weer aan te mogen trekken! En daar horen natuurlijk de bijbehorende accessoires helemaal bij! Dit seizoen is is dé summer musthave de (strand)hoedjes. Of je nu naar school gaat, naar de stad of een heerlijk dagje naar het strand, een hoed maakt jouw outfit helemaal compleet! De modieuze hoedjes zijn de flaphoed en de altijd populaire rieten-  en of strohoedjes.

Flaphoeden

De flaphoeden geven jouw outfit een boho twist en hiermee creëer jij een echte bohemian look! Enorm cute en ontzettend leuk voor festivals of andere feestjes! Bovendien staat het ontzettend elegant en vrouwelijk bij een schattig strandjurkje voor op het strand of voor een wandeling aan de boulevard. 


Rieten- en strohoeden

Een rietenhoed en een strohoed doen het ook altijd erg goed en zijn altijd in de mode. Je kunt er niet genoeg van hebben! Deze hoedjes maken je outfit in één keer ontzettend zomers en hiermee creëer jij in één keer een zomerse look! Super leuk en erg makkelijk om jouw outfit in één oog opslag helemaal klaar te stromen voor de zomer! 


 

Laat je inspireren

Ben jij ook zo fan van hoedjes en wil jij er zomers uitzien deze dagen? Neem dan snel een kijkje en laat je inspireren op onze website!


Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 19 mei 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )