Tweedehands kinderkleding

Uw kinderen groeien, zeker als ze nog jong zijn, als kool. Leuk om te zien, maar minder handig als u om de twee maanden kleding met ze moet kopen omdat ze overal binnen no-time uitgroeien. Wat doet u met de kleding die vaak nog goed is, maar simpelweg te klein? Nu kunt u uw tweedehands kinderkleding plaatsen op Kinderkledingonline.nl! 
 

Tweedehands kinderkleding, hoe het werkt

Hier kunt u gemakkelijk een advertentie plaatsen voor de kleding die ongebruikt in uw kast hangt; het is zelfs gratis! U kunt er voor kiezen de prijs vast te stellen voor dat leuke jurkje of die stoere sweater, maar u kunt het ook aan de bieders overlaten. Zijn er mensen geïnteresseerd in uw kledingstuk, dan gaan ze tegen elkaar op bieden. Degene met het beste bod krijgt dan zo snel mogelijk het kledingstuk thuisbezorgd!


 

 

Voor de zoeker

Bent u opzoek naar tweedehands kinderkleding? Dan is dit de plek voor u. Om overzicht te bieden in het ruime aanbod, kunt u zelf selecteren. Wilt u bijvoorbeeld alleen advertenties zien uit uw eigen provincie, dan is dat geen probleem. Bepaal tot welke prijs u wilt gaan, of het voor uw zoontje of dochtertje is, en welk merk u zoekt met slechts een klik op de muis. Reageren op een advertentie is kosteloos, en u kunt de advertentie ook doorsturen naar een vriend of vriendin waarvan u weet dat hij of zij op zoek is naar kleding voor het kroost. 

 

Duidelijkheid

Het is belangrijk dat u goede afspraken maakt met de verkoper van de kleding op het moment dat u geïnteresseerd bent. De verkoper mag bijvoorbeeld bepalen of de verzendkosten voor uw rekening zijn of niet. Het maken van goede afspraken over dit soort zaken voorkomt onduidelijkheid!

Op Kinderkledingonline.nl kunt u dus niet alleen terecht voor nieuwe kinderkleding, maar ook voor tweedehands kinderkleding. Of u probeert eerst uw tweedehands kleding te verkopen en van de opbrengst kunt u lekker shoppen op Kinderkledingonline.nl voor de leukste kinderkleding. 

 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 17 december 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )