Trendy winterjassen 2014

Dierenprints, fake faux en grote kragen: allemaal trends die dit seizoen de etalages kleuren. Je kunt ze dan ook echt niet missen in jouw garderobe deze winter. Ook al willen we er helemaal nog niet aan geloven, de winter komt nu echt dichterbij. Maar: een nieuw seizoen betekent nieuwe collecties! We mogen ons hart ophalen aan de nieuwste trends. Benieuwd naar de leukste winterjassen-trends?

 

 

Classy collar

De allereerste trend die we heel veel gaan zien deze winter, is de classy collar, ofwel: de klassieke kraag. Stijlvol en helemaal gaaf gecombineerd met een oversized winterjas! 

 

Fake faux

Lekker warm, lekker pluizig en super cute! Fake Faux is dé musthave van dit najaar, in welke vorm dan ook! Ga jij voor een grof bontje, of kies je toch voor een zacht pluisvachtje? Hoe dan ook: fake faux is heerlijk zacht én warm! 

 

Cute animal

Wat we ook veel zullen zien is de animalprint. Wat blijft 'ie leuk zeg! We zien hem vooral in de vorm van fake faux. Voor de meiden die het aandurven: het is een echte eyecatcher! 

 

Uiteraard gaan we nog een heleboel trends spotten deze winter. Dit is slechts een voorproefje, dus dat belooft wat! Ik ben in ieder geval al erg nieuwsgierig geworden naar de nieuwe collecties van de toonaangevende merken! Welke jas is jouw favoriet?

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 6 september 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )